Cautare

13428 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (3.06 secunde)
Salariul mediu in Romania s-ar putea dubla sau tripla pana in 2010, potrivit unor consultanti de resurse umane, citati de revista a€žBusiness Magazina€œ si preluati de Mediafax.
Pentru ca privatizarile din Romania au fost finalizate in mare parte, Comisia Nationala de Prognoza (CNP) anticipeaza ca ponderea valorii adaugate din servicii, constructii si industrie la formarea PIB va creste in urmatorii trei ani.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010. ... Desi Ford România anunta cu fiecare ocazie ca va dubla numarul de salariati ai fabricii din Banie, angajarile nu vor demara pâna în 2010.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010. ... Desi Ford România anunta cu fiecare ocazie ca va dubla numarul de salariati ai fabricii din Banie, angajarile nu vor demara pâna în 2010.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Conform previziunilor de primavara ale Comisiei, PIB-ul Uniunii Europene ar urma sa scada cu 4% anul acesta si sa ajunga, in mare, la stabilitate in 2010.
"Acum putem privi in viitor cu mai mult optimism, cu mai multa speranta. ... Statele europene se indreapta spre iesirea din recesiune, in linie cu estimarile privind reluarea cresterii economice la inceputul anului viitor, a spus Almunia, cu acest prilej.
Guvernul a decis ca, din 2010, sa majoreze impozitele si taxele locale cu aproximativ 20%, valoarea de impozitare pentru cladirile facute din materiale rezistente si racordate la utilitati urmand sa fie majorata astfel, incepand cu anul viitor, de la 669 de lei pe metrul patrat la 806 lei.
FMI estimeaza o crestere a economiei romanesti de 1% in 2010 si nu a luat o decizie privind transa.
2010 va aduce cel putin o stabilitate a preturilorpe piata imobiliara. Este concluzia analistilor care spun ca este normal sa fie asa, daca ne gandim ca posibilitatile romanilor de a-si cumpara o casa sunt din ce in ce mai reduse.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. • Abstinenta economica Mai tineti minte cand ni se spunea ca societatile de consum, sistemele capitaliste in general, miros urat?
BNR a urcat prognoza de inflatie pentru 2010 de la 2,6 la suta la 3,5 la suta si estimeaza pentru 2011 o rata a inflatiei de 2,7 la suta.
Intr-un comunicat de presa lansat ieri, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Olt anunta ca solicitarile de acord prealabil pentru ajutor de stat cu motorina pot fi depuse si in intervalul 9 august - 10 septembrie, la sediile APIA din judet.
Puteti citi analiza in continuare. Patru tinte ratate in acordul Romaniei cu FMI 1. Prin acest acord s-a urmarit mentinerea expunerii bancilor straine care activeaza in Romania in vederea asigurarii creditarii economiei romanesti;
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. ... La astfel de imprumuturi se adauga si riscul valutar, astfel ca rata poate urca daca se depreciaza leul in raport cu euro, dolarul sau francul elvetian.
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca.
Bancile vor fi inchise sambata si duminica, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Puteti citi in continuare evenimentul de pe locul 4: exporturile au sustinut economia in 2010. Vestea buna a anului 2010 din economie a fost adusa de exporturi, care au crescut cu peste 26% in primele zece luni din acest an comparativ cu perioada similara din 2009.
google-analytics.com